18 maj, 2016

Rekrytering

Behöver du rekrytera?

Lita inte på tur – lita på Min Byrå!

Behandlar du dina rekryteringar som trisslotter – skrapar på ytan och hoppas på vinst? På Min Byrå tycker vi inte att ”tur” är en bra rekryteringsstrategi. Vi går på djupet för att hitta den perfekta kandidaten. Med 360 graders beteendestilsmatchning och tjänsteunik kompetensförstärkning är vi så trygga med att hitta rätt att vi lämnar sex månaders garanti på våra rekryteringar. Alltså, förlita dig inte på tur nästa gång du ska rekrytera – låt Min Byrå göra jobbet istället.

ALLTID NÄR MIN BYRÅ REKRYTERAR:

360 GRADERS BETEENDESTILSMATCHNING: Vi matchar kandidaternas beteendestil mot en idealprofil för tjänsten. Vi genomför även en analys av närmaste chefs beteendestil och kopplar denna mot både idealprofilen och de aktuella kandidaterna.

TJÄNSTEUNIK KOMPETENSFÖRSTÄRKNING: Vi har ett nätverk av personer som hjälper oss vid rekryteringar av specifika tjänster. Det innebär att om vi ska hjälpa dig rekrytera en VD så kommer Min Byrå att både använda sig av en rekryteringskonsult och en konsult med egen erfarenhet av VD-arbete för att hitta lämpliga kandidater.

SEX MÅNADERS GARANTI: Min Byrå lämnar sex månaders garanti på sina rekryteringar och du betalar endast för varje utfört steg i rekryteringsprocessen. Det vill säga inga uppstartskostnader och om du av någon anledning behöver avbryta rekryteringen betalar du enbart för redan utfört arbete.

VÅR REKRYTERINGSPROCESS
En rekrytering kräver tid, pengar och engagemang. Det är en investering som ska betala sig i många år. Personen som anställs ska inte bara passa in utan också vara den perfekta pusselbiten som kompletterar och ger ett mervärde åt arbetsgruppen. Det är viktigt att göra rätt från början. För Min Byrå är en genomtänkt rekryteringsprocess A och O. Vi tar på oss delar av eller hela arbetet.

Rekryteringsprocess

Behöver ni hjälp med att utforma ett anställningsavtal eller att gå igenom medarbetarhandboken med den nyanställde? Då kan Min Byrå hjälpa till även med det. Läs mer i byrålådan Löpande HR-stöd